Syndikatet börjar podda!

Efter lång radiotystnad återvänder Syndikatet med ett BANG! Förändringarna är många, men namnet är detsamma. Först och främst kommer vi inte uteslutande att ägna oss åt Coriolis i framtiden, utan åt mycket annat också. Inom kort kommer vi nämligen att släppa det första avsnittet av vår nya actual play podcast där vi spelar Järnringens Symbaroum. Vi har redan spelat in två äventyr, Det Förlovade Landet och Skattletarfeber och vi planerar att släppa ett avsnitt varje vecka. Dessutom har vi spelat in ett avsnitt av en separat podcast där vi pratar om rollspel i allmänhet, första avsnittet handlar om att debutera på olika sätt inom rollspelandet och heter därför ”Första gången”. Vi utlovar mycket nöje!

Category(s): Podden, Syndikatet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *